Onafhankelijk advies
Compleet ontzorgd
Pragmatische aanpak

Bij Markkant vormen projectmanagement en advies de kern van ons aanbod, met als doel complete oplossingen te bieden op het gebied van elektrotechniek, data, CCTV, inbraakpreventie, toegangscontrole, en brandmelding. Onze gespecialiseerde adviseur neemt de volledige verantwoordelijkheid voor het projectmanagement over, waardoor u volledig ontzorgd wordt. Deze aanpak garandeert dat u met vertrouwen kunt investeren, ondersteund door een team dat uw project van begin tot eind begeleidt en optimale resultaten levert. Door deze ondersteuning bij projectmanagement kunt u zich richten op uw kernactiviteiten terwijl wij de complexiteit van de installatieprojecten beheren.

Bent u geïnteresseerd in onze projectmanagement en advies?

Neem contact op met ons

Projectmanagement en advies: wat kunnen wij voor u betekenen?

Als duurzaamheidsspecialisten begrijpen we het belang van onze installaties voor de verbetering van uw bedrijfsprocessen. Door u van professioneel advies en projectmanagement te voorzien, streven we ernaar om samen met u duurzame en toekomstbestendige oplossingen te realiseren. In gesprek met onze adviseur worden uw specifieke wensen en vereisten in kaart gebracht. Waarna we met een pragmatische en doelgerichte aanpak het projectmanagement ter hand nemen om maximale waarde voor uw onderneming te creëren. Deze persoonlijke ondersteuning bij projectmanagement zorgt voor een gestroomlijnd proces van planning tot realisatie.

Bent u benieuwd naar onze afgeronden projecten?

Onze projecten
projectmanagement

Werkgebieden

Installaties op het gebied van:

electrotechnischeinstallaties

ELEKTROTECHNIEK

 

data-installaties

DATA

 

cctv-installaties

CCTV

 

inbraakinstallaties

INBRAAKPREVENTIE

 

toegangscontrole

TOEGANGSCONTROLE

 

brandmeldinstallaties

Brandmelding

 

verduurzaming

Verduurzaming

 

pv panelen

PV panelen

 

led verlichting

LED verlichting

 

energie opslag

Energie opslag

 

dynamische regeling

Dynamische regeling

 

laadpalen

Laadpalen

 

Met ons projectmanagement overzien we een groot aantal installaties

Als uw adviesbureau in duurzaamheid bieden we expertise in een breed scala aan installaties, waaronder:

Deze diversiteit aan diensten benadrukt hoe ons projectmanagement en advies aangepast woorden aan de unieke behoeften van uw onderneming. Onze adviseur biedt de noodzakelijke ondersteuning om ervoor te zorgen dat u zonder zorgen kunt investeren in de duurzaamheid, veiligheid en energiemanagement van uw bedrijf. Met ondersteuning bij projectmanagement bent u verzekerd van deskundigheid op elk vlak van uw project.

onderhoud_klein

Ga met onze adviseur in gesprek

We moedigen u aan om in gesprek te gaan met onze adviseur, die gespecialiseerd is in het bieden van advies en ondersteuning op het gebied van projectmanagement. Dankzij onze pragmatische en klantgerichte aanpak vinden we samen doelgerichte oplossingen die uw onderneming vooruithelpen. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij uw projecten succesvol kunnen realiseren met toegewijd projectmanagement en deskundig advies. Wij laten u graag ons werk zien op onze projectpagina.

Nieuws

Markkant in de media

magazine

Tilburg in Business 2018

Lees artikel (PDF)

magazine

Tilburg in Business 2017

Lees artikel (PDF)